امروز
1401 مهر 15
44 5

گلیسیرین

خلاصه

گلیسیرین ماده با ترکیبات شیمیایی در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع کاربرد این محصول موجب شده تا به طور گسترده به فروش برود از این ماده در صنایع دارویی، آرایشی، بهداشتی، صنایع کاغذ سازی، نساجی، حتی در صنایع تولید صابون و صنایع غذایی به طور گسترده استفاده می‌شود. سایت نیتروژن شیمی به منظور تامین مواد اولیه صنایع مختلف به تولید این ترکیب شیمیایی می‌پردازد.

در ابتدا به سوال گلیسیرین چیست؟ پاسخ می‌دهیم، به ترکیب شیمیایی که دارای پیوند هیدروژنی است گلیسیرین می‌گویند. این ماده در اتانول و آب حل می‌شود و از لحاظ ظاهری رنگی شفاف و بی‌رنگ دارد. این ترکیب شیمیایی کاملاً بی‌بو و شیرین و چسبناک است. در حقیقت زمانی که این ماده و ترکیب شیمیایی را در برابر گرما قرار دهید تبدیل به آلدئید دود کننده می‌شود و آب خود را از دست می‌دهد. در این صورت بوی بسیار بدی از آن ناشی می‌شود که می‌تواند برای انسان به شدت آزار دهنده باشد.

خرید گلیسیرین

امروزه به دلایل زیادی خرید گلیسیرین افزایش پیدا کرده است. در واقع داشتن خواص ضد میکروبی و ضد ویروسی یکی از مهمترین مشخصات و ویژگی‌های این ترکیبات شیمیایی به حساب می‌آید که موجب شده تا به صورت گسترده خریداری شود.
در واقع بهتر است اینگونه بیان کنیم که ویژگی‌های این محصول موجب شده تا برای درمان زخم و سوختگی مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین از گلیسیرین برای درجه بندی بیماری کبد استفاده می‌کنند و از دیگر کاربردهای آن در صنایع غذایی است. این محصول در صنایع غذایی به عنوان یک ماده شیرین کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فروش گلیسیرین

کاربردهای زیاد این محصول موجب شده تا فروش گلیسیرین در کشور ما بسیار بالا رود. چرا که از گلیسیرین در صنایع نساجی و کاغذ سازی به ترتیب برای نرمی پارچه و به عنوان یک روان کننده در تولید کاغذ مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر این این محصول به صنایعی نظیر صنایع دارویی و آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی و صنایع دیگر فروخته می‌شود. کاربرد زیاد آن موجب شده تا فروش بالایی داشته باشد. در واقع می‌توان گفت که این ماده به عنوان مواد اولیه در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویژگی های گلیسیرین

از ویژگی‌های گلیسیرین می‌توانیم به این موضوع اشاره کنیم که این ماده به سه دسته گلیسیرین گیاهی و حیوانی و سنتزی تقسیم بندی شده است. این ماده غیر سمی است به همین علت در سایر صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر این از دیگر ویژگی‌های آن می‌توانیم به این موضوع اشاره کنیم که موجب حفظ رطوبت پوست می‌شود. به همین علت در صنایع آرایشی بهداشتی برای تولید لوسیون‌های پوست از آن استفاده می‌کنند.
گلیسیرین چیست و از کجا تهیه کنیم _ عکس گلیسیرین - خواص گلیسیرین - روغن گلیسیرین - خرید گلیسیرین خوراکی - قیمت عمده گلیسیرین خوراکی
چرا که موجب حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از چین و چروک بر روی پوست می‌شود. علاوه بر این طراوت پوست را حفظ می‌کند و دارای خواص ضد عفونی کننده است و پوست را ضدعفونی می‌کند.

خرید اینترنتی گلیسیرین


امروزه خرید اینترنتی بسیار گسترده شده است. افرادی که نمی‌توانند یک محصول را به صورت حضوری خریداری کنند و یا به هر دلیلی شرایط خرید حضوری را ندارند، می‌توانند از محصول مورد نظر خود را به صورت اینترنتی تهیه کنند. خرید اینترنتی گلیسیرین برای آن دسته از کسانی که توانایی خرید حضوری گلیسیرین را ندارند یک گزینه بسیار عالی به حساب می‌آید.

فروش اینترنتی گلیسیرین

فروش اینترنتی گلیسیرین موجب شده تا کسانی که نمی‌توانند این ماده را به صورت حضوری تهیه کنند بتوانند به صورت غیر حضوری در کمترین زمان بدون اینکه هزینه ای بابت رفت آمد بدهند محصول مورد نظر را خریداری نمایند. در واقع فروش اینترنتی سبب شده تا خریداران خیالشان بابت دسترسی آسان به این محصول راحت باشد.

جهت خرید گلیسیرین با شماره های زیر تماس بگیرید:
09122688853
09128929434
نیتروژن شیمی

کاربرد گلیسیرین

در مورد کاربرد گلیسیرین می‌توانیم بیان کنیم که از این ترکیب شیمیایی به عنوان یک ماده مرطوب کننده در صنایع دارویی استفاده می‌کنند. به علت این که این ماده از خشکی پوست جلوگیری می‌کند در تولید صابون مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در صنایع غذایی در نوشیدنی‌های مانند نوشابه و شربت و همچنین از آن در تولید شیرینی و شکلات و کنسرو‌ها و چاشنی‌ها استفاده می‌کند. علاوه بر این از دیگر کاربرد این ترکیب شیمیایی در نگهداری و محافظت از محصولات لبنی و میوه است. اما از مهمترین کاربرد گلیسیرین می‌توانیم به این موضوع اشاره کنیم که به علت اینکه موجب بالا آوردن ویسکوزیته مایعات می‌شود در صنعت کاربرد بسیار زیادی دارد.


ویژگی ها


در ابتدا به سوال گلیسیرین چیست؟ پاسخ می‌دهیم، به ترکیب شیمیایی که دارای پیوند هیدروژنی است گلیسیرین می‌گویند